Laat het bladerdeeg ontdooien volgens de instructies op de verpakking.
Maak de bloemkool en broccoli schoon en snijd ze in kleine roosjes.
Kook ze beetgaar (3-5 minuten) in ruim water met zout, giet af en zet opzij.
Rul het gehakt in een pan en breng op smaak met gehaktkruiden en zout.
Bekleed de quichevorm met bladerdeeg, prik er gaatjes in en bestrooi met bloem om plakken te voorkomen.
Verdeel de gekookte groenten en het gehakt over de vorm, en verkruimel als laatste de geitenkaas erover.
Klop in een kom de eieren los met MonChou, zout en peper.
Verdeel dit mengsel gelijkmatig over de vorm.
Plaats de taart in het midden van de oven en bak ongeveer 20 minuten.
Strooi het amandelschaafsel erover en bak nog eens 15 minuten tot de taart goudbruin is.
Serveer met een frisse tomatensalade.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Serveer de taart warm met een frisse tomatensalade en eventueel wat extra geitenkaas als garnering.Wijnadvies:Een frisse witte wijn, zoals een Sauvignon Blanc, past perfect bij de romige smaken van deze hartige taart.