Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kook modus
voorkomt dat je scherm uit gaat
Havermout maïspannenkoekjes
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
blikje
maïskorrels
300 g
▢
6
eieren
▢
225
g
havermout
pak à 500 g
▢
6
eetlepel(s)
vloeibare margarine
▢
1
komkommer
▢
2
eetlepel(s)
mayonaise
▢
1
eetlepel(s)
azijn
▢
150
ml
tomatenketchup
Instructies
Maïs laten uitlekken.
Eieren loskloppen en maïs, havermout en zout en peper erdoor mengen.
In koekenpan beetje margarine verhitten en 3-4 porties beslag in pan scheppen.
Iets platdrukken.
Pannenkoekjes in 4 minuten gaarbakken, halverwege keren.
Pannenkoekjes warmhouden onder aluminiumfolie.
Herhalen tot beslag op is.
Intussen komkommer in plakjes schaven.
Azijn, zout en peper door mayonaise mengen en deze dressing door komkommer scheppen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Maïspannenkoekjes serveren met komkommersalade en tomatenketchup.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Pannenkoeken
Land van herkomst
Nederland