Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Hawaiiaanse salade
Porties:
2
personen
Voorbereidingstijd
15
minuten
min
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
125
gram
rijst
▢
150
gram
mais
uit blik
▢
400
gram
ananas
▢
150
gram
garnalen
▢
12
surimisticks
▢
2
kiwi’s
▢
1
citroen
▢
tabasco
▢
zout
▢
peper
▢
4
el
olijfolie
Instructies
Kook de rijst in gezouten water, volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en laat afkoelen.
Snijd de surimisticks in kleine stukjes.
Schil de kiwi’s en snijd in blokjes.
Maak de ananas schoon en snijd in stukjes,
Laat de mais uitlekken in een zeef.
Maak in een kom de saus.
Snijd de citroen doormidden en knijp uit boven de kom, voeg de olijfolie toe en breng op smaak met tabasco, zout en peper.
Meng in een schaal de rijst, de mais, garnalen, stukjes surimi, kiwi, ananas en de saus.
Meng het geheel goed door elkaar.
Zet de schaal in de koelkast tot gebruik.
Snijd de peterselie fijn.
Verdeel de salade over de borden en garneer met de peterselie.
Voedingswaarden
Calories:
576
kcal
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Salade
Land van herkomst
Hawaii