Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Herfstsalade met bockbierdressing
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
keukenpapier
Ingrediënten
▢
50
gram
chorizo
▢
3
theelepels
olie
▢
3
bosuitjes
▢
1
blikje
kidney beans
▢
1
theelepel
azijn
▢
2
theelepels
bockbier
▢
½
theelepel
honing
▢
1
theelepel
mosterd
▢
3
takjes
koriander
▢
zout
▢
peper
▢
100
gram
gemengde sla
Instructies
Snijd de chorizo in reepjes.
Verhit 1 theelepel olie, bak hierin de chorizo en laat deze op keukenpapier uitdruipen.
Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringen.
Spoel de kidney beans onder koud water af en laat ze uitlekken.
Klop 2 theelepels olie, de azijn, het bockbier, de honing en de mosterd door elkaar en knip de koriander erboven fijn.
Breng de dressing op smaak met zout en peper.
Schep de bosuitjes en de kidney beans door de dressing en laat dit minstens een kwartier staan.
Doe de sla in een schaal, schep de kidney beans en de dressing erdoor en strooi de chorizo erover.
Notities / Tips / Wijnadvies
In plaats van koriander kunt u ook peterselie gebruiken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Salade
/
Varkensvlees
/
Vlees