Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Hollandse kaassalade
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
gram
jong belegen Goudse kaas
▢
1
groen paprika
▢
3
augurkjes
▢
l
zachtzure appel
▢
3
eetlepels
mayonaise
▢
2
eetlepels
zare room
▢
I eetlepel citroensap
▢
I theelepel mosterd
Instructies
Snijd de kaas in kleine blokjes.
Maak de paprika schoon, verwijder de zaadlijst en snijd in kleine stukjes.
Schil de appel, snijd hem in partjes, verwijder het klokhuis en snijd de partjes in kleine blokjes.
Vermeng de mayonaise met de zure room, het citroensap en de mosterd.
Doe de kaas, de paprika, de augurk en de appel in een schaal en
roer er de saus door.
Laat de salade 30 minuten op een koele plaats staan en serveer hem daarna met toast of stokbrood en boter.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Kaas
/
Salade