Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Hollandse kaastaart
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pak
mix voor quiche naturel
210 g
▢
50
g
boter
of margarine
▢
500
g
broccoli
▢
75
g
Goudse belegen komijnekaas
stukje
▢
75
g
Maaslander mild groen geel
stukje
▢
100
g
gemalen oude kaas
zakje à 150 g
▢
1½
deciliter
melk
▢
3
eieren
Instructies
Taartbodem met mix (uit pak) en boter bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Deeg 10 minuten laten rusten.
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
Broccoli wassen, in roosjes verdelen en ca. 2 minuten koken.
Komijnekaas en Maaslander in kleine blokjes snijden.
Taartvorm (24 cm) invetten en bekleden met deeg.
Broccoli en kaasblokjes over taartbodem verdelen.
Gemalen kaas erover strooien.
Saus maken van sausmix (uit pak), melk en eieren en over vulling schenken.
Taart in midden van oven in ca. 40 minuten gaar bakken.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met tomatensalade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hartige taart
/
Hoofdgerechten
/
Kaas
Land van herkomst
Nederland
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch