Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Hongaarse witte bonensalade
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
blikken
witte bonen
▢
1
rode paprika
▢
1
groene paprika
▢
1
grote
ui
▢
3
eetlepels
olie
▢
4
vleestomaten
▢
150
gram
salami
▢
6
eetlepels
magere yoghurt
▢
1
eetlepel
mosterd
▢
1
geperst teentje
knoflook
▢
peper
▢
bieslook
▢
zout
Instructies
Laat de bonen uitlekken.
Maak de paprika's schoon, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in reepjes.
Snipper de ui.
Bak de ui en de paprika ± 10 minuten in de hete olie.
Snijd intussen de tomaten en de salami in stukjes.
Roer een sausje van de yoghurt, de mosterd, knoflook, peper, zout en de fijngehakte bieslook.
Schep de afgekoelde paprika, de tomaten en de salami door de bonen.
Maak de salade aan met het sausje.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geef er een spies geroosterd vlees bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Salade
Land van herkomst
Hongarije