Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ikan Boemboe Ketjap 2
gebakken kabeljauw
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
aluminiumfolie
Ingrediënten
▢
500
gram
kabeljauw
4 moten
▢
2
eetlepel(s)
citroensap
▢
2
eetlepel(s)
olie
▢
1
ui
gesnipperde
▢
1
mespunt
knoflookpoeder
▢
2
eetlepel(s)
ketjap asin
▢
½
theelepel
sambal oelek
▢
½
theelepel
djahé
▢
3
eetlepel(s)
ketjap manis
Instructies
Spoel de moten vis onder de kraan af en droog ze met keukenpapier.
Wrijf ze in met het citroensap en leg ze terzijde.
Fruit de gesnipperde ui, voeg knoflook, sambal en ketjaps toe.
Roer alles goed om en neem het van het vuur.
Smeer nu de kabeljauw moten met het mengsel in en wikkel iedere moot in aluminiumfolie die van de binnen kant met een beetje olie is bestreken.
Rooster ze op de barbecue in 20 a 30 min. gaar.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
Land van herkomst
Indonesië