Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ikan Brengkes
gekookte kabeljauw of schelvis in pakjes
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
aluminiumfolie
Ingrediënten
▢
500
gram
visfilets
▢
1½
deciliter
santen
van ½ blok
▢
boter
Kruiden:
▢
10
rode uien
▢
3
tenen
knoflook
▢
2
lomboks
▢
1
theelepel
trassi
▢
1
eetlepel
Javaanse
▢
suiker
▢
zout
Instructies
Kook de vis (kabeljauw of schelvis) in water.
Snijd de uien, knoflook en de lomboks fijn en stamp ze met de kruiden.
Maak van aluminiumfolie ingevette pakjes, die gevuld zijn met: 1 laag vis, 1 laagje kruidenmengsel, 1 schepje santen.
Dan ca. 15 min. roosteren of grillen.
Koolbladeren kunnen i.p.v. aluminiumfolie gebruikt worden.
Deze vooraf even in kokend water leggen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
Land van herkomst
Indonesië