Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Indiase Garnalen Curry met Pandanrijst
Snel te maken
Porties:
4
Bereidingstijd:
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
g
pandanrijst
▢
1
zakje
kerriepasta Tikka Masala
80 g
▢
8
eetlepel(s)
volle yoghurt
▢
2
eetlepel(s)
zonnebloemolie
▢
1
zak
Thaise groentemix
400 g
▢
1
blikje
doperwten
400 g
▢
2
bak
roze garnalen
à 125 g
▢
½
pot
mangochutney
à 340 g
Instructies
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
Kerriepasta mengen met 4 eetlepels yoghurt.
In braadpan olie verhitten.
Groentemix ca. 3 minuten roerbakken.
Doperwten laten uitlekken.
Kerriepasta bij groente voegen en ca. 1 minuut verwarmen.
Al roerend 300 ml water toevoegen.
Afgedekt ca. 5 minuten zachtjes laten sudderen.
Doperwten,garnalen en rest van yoghurt toevoegen en nog ca. 3 minuten verwarmen.
Op smaak brengen met zout.
Curry serveren met rijst en mangochutney.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Roerbakken / Wokken
/
Vis
/
Zeevruchten
Land van herkomst
India
Geschikt voor Dieët:
Glutenvrij
/
Tarwevrij