Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Indiase wrapper met champions
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
voor de wraps:
▢
150
gram
bloem
evt. glutenvrij of idem maismeel
▢
150
gram
boekweitmeel
▢
rijstemelk
- of sojamelk
vulling:
▢
tofu
▢
witte kool
gebakken
▢
Indiaase kruiden
garnering:
▢
kastanje champignons
gebakken
▢
peterselie
gesneden
Instructies
Meng het meel met de rijste- of sojamelk tot er een redelijk dun beslag ontstaat en bak hiervan pannekoeken.
Roerbak eerst de tofu en leg deze dan zo lang in een schaaltje.
Roerbak dan de witte kool in wat olie en voeg wat sojasaus en Indiaase kruiden toe waaronder kurkuma (geelwortel).
Voeg als de kool een beetje gaar is weer de tofu toe.
Verwarm voor de saus een eetlepel olijfolie en roer daar 4 theelepels bloem doorheen.
Voeg een beetje (rijste)melk, kurkuma en wat kerriepoeder toe.
Goed blijven roeren tot er een dikke kerriesaus ontstaat.
Vul de pannekoeken en vouw ze dubbel.
Doe er een beetje kerriesaus over en garneer het geheel met gebakken kastanje-champignons en peterselie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Wraps
Land van herkomst
India
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch