Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Indische kalkoenschnitzel met ananas en bosui
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
winterwortel
▢
3
eetlepel(s)
wokolie
▢
2
uien
in dunne ringen
▢
4
kalkoenschnitzels
▢
1
blikje
ananas schijven
à 4 stuks, in stukjes
▢
1
kuipje Boemboe voor ajam smoor
Conimex
▢
3
bosuitjes
in ringetjes
Instructies
Schil de wortel met een dunschiller en schaaf hem in dunne plakjes.
Verhit de olie en fruit de ui al omscheppend goudgeel en glazig.
Bak de schnitzels tussen de uien aan beide kanten bruin.
Voeg 2 dl heet water en de boemboe toe en roer alles goed om.
Laat het gerecht 10 minuten sudderen.
Schep aan het einde van de kooktijd de ananas en de bosui erdoor en warm alles kort door.
Verdeel de wortel over de bodem van een schaal, leg de schnitzels erop en verdeel de saus erover
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met (pandan)rijst en roergebakken boontjes.
Wijnadvies:
Sacred Hill, rosé, Australië
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Gevogelte
/
Kalkoen