Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Italiaanse clubbol
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
saté stokjes
Ingrediënten
▢
4
Italiaanse bollen
▢
2
eetlepel(s)
tomatentapende
▢
½
zak
rucola à 75 g
▢
100
g
parmaham
▢
4
zongedroogde tomaten
in reepjes
▢
125
g
verse geitenkaas
grof verkruimeld
▢
versgemalen peper
Instructies
Snijd elke Italiaanse bol horizontaal in 3 plakken.
Bestrijk de onderste en middelste plak dun met tapenade.
Beleg de onderste helft met de helft van de rucola, de parmaham en de tomaatreepjes en leg er de middelste plak op.
Verdeel er de rest van de rucola met de geitenkaas over en bestrooi met (versgemalen) peper naar smaak.
Dek de Italiaanse clubbol af met het bovenste kapje en zet eventueel vast met een satéstokje.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Martini, Prosecco, wit mousserend, Italië
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
/
Lunch
Land van herkomst
Italië