Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Italiaanse gepaneerde karbonade met spaghetti
Porties:
2
personen
Voorbereidingstijd
20
minuten
min
Bereidingstijd:
13
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
Ingrediënten
▢
150
gram
spaghetti
▢
1
teentje
knoflook
▢
1
blik
tomatenblokjes
▢
2
schouderkarbonade
▢
1
ei
▢
paneermeel
▢
geraspte Parmezaanse kaas
▢
zout
▢
olijfolie
▢
peterselie
gedroogde
▢
peper
Instructies
Zet alle ingrediënten klaar.
Pel en snipper de knoflook.
Italiaanse gepaneerde karbonade met spaghetti
Verhit een scheutje olijfolie en fruit de knoflook.
Voeg de tomatenblokjes toe met wat peterselie.
Laat dit op laag vuur zachtjes koken voor zo’n 20 minuten.
Breek het ei in een bordje en klop het ei los.
Meng in een tweede bord de paneermeel met de geraspte parmezaanse kaas.
Voeg wat zout en peper toe.
Meng het geheel goed door elkaar.
Haal de karbonades door het ei en de paneermeel-parmezaanse kaas.
Doe dit twee keer.
Kook de spaghetti volgens aanwijzing op de verpakking.
Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan en bak de karbonades gedurende een minuut of 7.
Draai ze dan om.
Bak deze zijde ook een minuut of 7.
Verdeel de spaghetti over de borden.
Geef er de saus bij met een karbonade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
/
Varkensvlees
Land van herkomst
Italië