Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Italiaanse kabeljauwschotel
Allerhande 2002
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Wok
Ingrediënten
▢
300
g
snelkookrijst
▢
2
schaaltjes
kabeljauwfilet
a 225 g
▢
1
zakje
Italiaanse roerbakolie & kruiden
▢
1
bakje
cherrytomaatjes
250 g
▢
1
zak
ratatouillemix
400 g
Instructies
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
Kabeljauw bestrijken met helft van olie.
Tomaatjes wassen en halveren.
In wok rest van olie verhitten en ratatouillemix ca. 3 minuten roerbakken.
Tomaatjes door ratatouille scheppen en nog 2 minuten meebakken.
Intussen in koekenpan met antiaanbaklaag kabeljauwfilet in ca. 5 minuten lichtbruin en gaar bakken.
Halverwege baktijd vis voorzichtig omkeren.
Rijst en ratatouille over vier borden verdelen.
Kabeljauwfilet erop leggen.
Voedingswaarden
Calories:
510
kcal
|
koolhydraten:
65
g
|
Vet:
14
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Roerbakken / Wokken
/
Vis
Land van herkomst
Italië