Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Italiaanse omelet
Allerhande 2002
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Wok
Ingrediënten
▢
3
eieren
▢
4
eetlepels
olijfolie
▢
2
kipfilets
a ca. 125 g
▢
200
gr
Italiaanse groentemix
▢
2
eetlepels
Italiaanse kruidenmix
diepvries
Instructies
Eieren loskloppen.
In koekenpan 1 eetlepel olie verhitten en hierin van helft van eimengsel een dunne omelet in ca. 4 minuten bakken.
Omelet warm houden en op dezelfde wijze tweede omelet bakken.
Kipfilet in lengte in brede repen snijden.
In wok 2 eetlepels olie verhitten en hierin kipfilet in ca. 5 minuten goudbruin en gaar roerbakken.
Groentemix en diepvrieskruiden aan kipfilet toevoegen, ca. 5 minuten mee roerbakken.
Op twee borden een omelet leggen.
Op elke omelet aan een kant helft van kip-groentemix scheppen, dan dubbelklappen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met dik gesneden volkorenbrood.
Voedingswaarden
Calories:
490
kcal
|
koolhydraten:
4
g
|
Protein:
37
g
|
Vet:
36
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Ei
/
Hoofdgerechten
/
Roerbakken / Wokken
Land van herkomst
Italië
Jaargetijde:
Snel te maken