Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Italiaanse pizza
Porties:
1
pizza van ong. 24 cm
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Oven
rooster
Bakpapier
Ingredients
▢
1
Jan vers bolletje pizzadeeg
▢
1
bol
mozzarella
▢
½
gele paprika
▢
6
champignons
▢
8
plakjes
salami
▢
10
verse
basilicumblaadjes
Instructions
Verwarm de oven voor op 220 tot 250 C.
Snijd de paprika in reepjes en de champignons en mozzarella in plakjes.
Stretch op een met bloem bestoven aanrecht het bolletje deeg tot een platte, ronde vorm van circa 24 cm doorsnee.
Leg het deeg op een rooster met een vel bakpapier en bestrijk het met de JAN pizzasaus.
Beleg de pizza met de mozzarella, salami, champignons en paprika.
Schuif de pizza onderin de oven en bak ‘m in ca. 10-12 minuten bruin en knapperig.
Bestrooi de pizza met de verse basilicumblaadjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pizza
/
Varkensvlees
Land van herkomst
Italië