Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Italiaanse scholrolletjes
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
prikker
ovenschaal
braadpan
Ingrediënten
▢
300
g
witte rijst
▢
2
schaaltjes
scholfilet
à ca. 250 g
▢
½
potje
tapenade van zwarte olijven
à 140 g
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie
▢
1
zak
Italiaanse groentemix
400 g
▢
1
blik
tomatenblokjes
400 g
▢
2
eetlepel(s)
balsamicoazijn
Instructies
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
Oven voorverwarmen op 200°C of gasovenstand 4.
Scholfilet bestrooien met peper en besmeren met tapenade.
Scholfilet oprollen en eventueel vastzetten met prikker.
Scholfilet in ingevette ovenschaal leggen.
In braadpan olie verhitten.
Groentemix 3 minuten bakken.
Tomatenblokjes en azijn toevoegen en ca. 1 minuut meeverwarmen.
Tomatensaus op smaak brengen met zout en peper en over scholfilet schenken.
In midden van oven vis in ca. 15 minuten gaar laten worden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Visschotel serveren met rijst.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Vis
Land van herkomst
Italië