Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Japanse biefstuk
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
200
g
biefstuk
▢
200
g
peultjes
▢
200
g
taugé
▢
gemberwortel
1-2 centimeter
▢
2
teentjes
knoflook
▢
2
eetlepel(s)
olie
▢
3
eetlepel(s)
Japanse sojasaus
▢
300
g
gekookte
zilvervliesrijst
Instructies
Snijd het vlees in kleine dobbelsteentjes en maak de peultjes en taugé schoon.
Hak dan de gember en knoflook fijn.
Verhit de olie in een wok. Fruit de knoflook en gember in de olie.
Laat het vlees op hoog vuur dichtschroeien en roerbak het heel kort.
Voeg de peultjes, taugé en sojasaus toe.
Schep dit enkele minuten om, op hoog vuur.
Serveer er de gekookte rijst bij.
Voedingswaarden
Calories:
470
kcal
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Rundvlees
Land van herkomst
Japan