Japanse Noedelsalade met Teriyaki Quorn en Lente-ui
Deze frisse Japanse noedelsalade met teriyaki Quorn, shii-takepaddestoelen, en lente-ui is perfect voor een lichte maaltijd. Het gebruik van teriyaki-saus voegt een heerlijke umami-smaak toe aan de salade, terwijl de knapperige sla en noedels een aangename textuur bieden.
Hussel vervolgens de reepjes sla en lente-uitjes erdoor.
Schep de salade in de slabladeren op de borden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip: Zet Conimex Gebakken Uitjes en versgehakte koriander op tafel, om naar eigen smaak toe te voegen en erbij te nemen.Variatietip: Vervang de shii-take door champignons en gebruik gerookte kip in plaats van Quorn (Quorn is al gaar en hoeft niet gemarineerd of gebakken te worden. Voeg bij gebruik van Quorn iets meer teriyaki aan de salade toe.)Wijnadvies: Een frisse witte wijn zoals een Sauvignon Blanc past goed bij deze lichte en smaakvolle salade.