Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Voedingswaarde-etiket
Kleiner
Normaal
Groter
Japanse wokschotel met tofu
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Wok
Ingrediënten
▢
1
pak
mihoen
250 gr.
▢
375
gram
tofu naturel
▢
400
gram
Japanse wokgroente
▢
2
teentjes
knoflook
▢
230
gram
bamboescheuten
dally
▢
3
eetlepel(s)
zonnebloem olie
▢
1
zakje
cassavekroepoek
60 gr, conimex
Instructies
Mihoen volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
Tofu in blokjes snijden en in marinade (van wokgroente) leggen.
Knoflook erboven uitpersen.
Bamboescheuten laten uitlekken.
In wok olie verhitten.
Tofu 3 min. bakken, uit wok nemen en warmhouden.
Wokgroente en marinade (van tofu) en 2 min. roerbakken.
Bamboescheuten toevoegen en 4 min. roerbakken .
Mihoen en tofu toevoegen en 2 min. voorzichtig meebakken.
Wokschotel met cassavekroepoek serveren.
Voedingswaarden
Calories:
540
kcal
|
koolhydraten:
76
g
|
Protein:
30
g
|
Vet:
18
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Roerbakken / Wokken
/
Vleesvervangers
Land van herkomst
Japan
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch