Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kaas-havermoutpannenkoekjes
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
spatelen
pan
schaal
Ingrediënten
▢
225
g
havermout
naturel pak à 500 g Quaker
▢
75
g
bloem
▢
75
g
gemalen oude kaas
zakje à 150 g
▢
3
eieren
middel
▢
2
deciliter
halfvolle melk
▢
zout
▢
peper
▢
2
schaaltjes
broccoliroosjes
à 300 g
▢
75
g
boter
of margarine
Instructies
In kom havermout, bloem en kaas mengen.
Eieren splitsen.
Dooiers met melk loskloppen en zout en peper naar smaak toevoegen.
Dooiermengsel door havermoutmengsel roeren.
Eiwitten stijf kloppen en voorzichtig door havermoutmengsel spatelen.
Broccoli beetgaar koken in ca. 5 minuten.
Klontje boter verhitten in koekenpan.
Ca. 3 kleine bergjes beslag in pan scheppen, zonodig even plat drukken met bolle kant van lepel.
Pannenkoekjes bakken tot bovenkant droog is, keren en goudbruin bakken.
Op warme schaal scheppen.
Op dezelfde manier rest van pannenkoekjes bakken.
Over vier borden verdelen en serveren met broccoli.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met tomatensalsa.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Kaas
/
Pannenkoeken
Land van herkomst
Nederland
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch