Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
Kleiner
Normaal
Groter
Kabeljauw in Room met Haricots Verts en Paprika
Bereidingstijd:
1
uur
uur
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
aluminiumfolie
Koekenpan
ovenschaal
snijplank
koksmes
Ingrediënten
▢
2
kabeljauwfilets
elk 100 g
▢
1
ui
▢
1
puntpaprika
▢
1
klein
pakje keukenroom
200 ml
▢
250
g
haricots verts
▢
2
el
olie
▢
1
tl
baharat kruiden
▢
Zout naar smaak
Instructies
Verwarm de luchtoven voor op 200 graden.
Doe de keukenroom in een ovenschaal.
Roer de baharat kruiden en zout door de room.
Leg de stukken kabeljauw in de room.
Snijd de ui fijn.
Snijd de puntpaprika in blokjes.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui en paprika met wat zout en baharat kruiden tot ze zacht zijn.
Kook de haricots verts in een pan met water beetgaar.
Leg het ui-paprika mengsel bovenop de kabeljauw en daarbovenop de haricots verts.
Dek de schaal af met aluminiumfolie.
Zet de schaal 45 minuten in de oven.
Notities / Tips / Wijnadvies
Bij dit gerecht past een lichte, frisse witte wijn, zoals een Chardonnay of Sauvignon Blanc.
Voedingswaarden
Calories:
350
kcal
|
koolhydraten:
15
g
|
Protein:
30
g
|
Vet:
20
g
|
Zout:
1.5
g
|
Sugar:
5
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Ovenschotel
/
Vis
Land van herkomst
Nederland
Geschikt voor Dieët:
Notenvrij