Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kabeljauw kerriesaus met banaan
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Wok
vier borden
Ingrediënten
▢
1
pak
witte rijstbuiltjes
250 g
▢
1
rode paprika
▢
2
schaaltjes
kabeljauwfilet
à ca. 200 g
▢
6
eetlepel(s)
zonnebloemolie
▢
1
zak
prei
gesneden 500 g
▢
4
bananen
▢
1
pakje
kerriesaus culinair
38 g
▢
zout
▢
peper
Instructies
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
Intussen paprika wassen, schoonmaken en in stukjes snijden.
Kabeljauwfilet in blokjes snijden.
In wok 3 eetlepels olie verhitten.
Paprika en prei ca. 2 minuten roerbakken.
Kabeljauw toevoegen en ca. 3 minuten meebakken.
Intussen bananen pellen, halveren en in lengte doormidden snijden.
In koekenpan rest van olie verhitten en bananen ca. 2 minuten bakken.
Kerriesaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Vis-groentemengsel en kerriesaus mengen en even doorwarmen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Rijst over vier borden verdelen.
Vis met saus er overheen schenken en garneren met gebakken banaan.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Hoofdgerechten
/
Vis