Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kabeljauw met chorizo Parmezaan crumble
Porties:
2
personen
Voorbereidingstijd
15
minuten
min
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Keukenmachine
Oven
Koekenpan
bakblik
Bakpapier
Ingrediënten
▢
2
moten
kabeljauw
▢
⅓
chorizoworst
▢
20
gram
boter
op kamertemperatuur
▢
60
gram
parmezaanse kaas
▢
2
el
paneermeel
▢
1
snuf
kerriepoeder
▢
1
el
olijfolie
Instructies
Zet alle ingrediënten klaar.
Verwijder het vel van de chorizo en snijd deze in kleine stukjes.
Doe de chorizostukjes, de boter, Parmezaan, kerrie en het paneermeel in een keukenmachine en maal het fijn.
Verwarm de oven voor op 200°.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de kabeljauwfilet aan beide zijden.
Bekleed een bakblik met bakpapier.
Leg hier de gebakken kabeljauwfilets op en verdeel de crumble over de filets.
Schuif het bakblik in de oven en laat 10 minuten bakken.
Haal het gerecht uit de oven en verdeel over de borden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Kaas
/
Varkensvlees
/
Vis