Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kabeljauw met pasta en dillesaus
Snel te maken en slank
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
4 borden
Ingrediënten
▢
250
g
verse tagliatelle
▢
600
g
broccoli
▢
2
schaaltjes
kabeljauwhaasjes
à 250 g
▢
zout
▢
peper
▢
2
eetlepels
bloem
▢
25
g
boter of margarine
▢
2
bakje
verse vissaus dille
à 150 g
Instructies
Tagliatelle bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Broccoli schoonmaken, wassen en in roosjes verdelen.
Stelen in plakjes snijden.
Broccoli in weinig water in ca. 5 minuten beetgaar koken.
Kabeljauwhaasjes elk in 2 stukken snijden en bestrooien met zout en peper.
Kabeljauw door bloem wentelen.
In koekenpan met antiaanbaklaag boter verhitten en op hoog vuur kabeljauw in ca. 4 minuten aan beide zijden bruinbakken.
Dillesaus verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
Tagliatelle vermengen met dillesaus en over vier borden verdelen.
Kabeljauw erop leggen.
Serveren met broccoli.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Pasta
/
Vis