Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kabeljauwcurry
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
pan
Ingrediënten
▢
300
g
basmatirijst
▢
1
ui
▢
2
gele paprika's
▢
250
g
peultjes
▢
2
schaaltjes
kabeljauwfilet
à ca. 225 g
▢
3
eetlepel(s)
zonnebloemolie
▢
3
eetlepel(s)
groene Thaise currypasta
potje à 225 g
▢
1
blikje
kokosmelk
400 ml
Instructies
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
Ui pellen en snipperen.
Paprika's wassen, schoonmaken en in blokjes snijden.
Peultjes schoonmaken.
Kabeljauwfilet in blokjes snijden en bestrooien met zout en peper.
In pan olie verhitten.
Kabeljauw in ca. 3 minuten bruin bakken.
Uit pan scheppen en warmhouden.
In bakvet ui en paprika 3 minuten bakken.
Currypasta, kokosmelk en peultjes toevoegen en geheel aan de kook brengen.
Ca. 5 minuten laten sudderen, op smaak brengen met zout.
Laatste minuut kabeljauw meeverwarmen (niet meer roeren).
Serveren met rijst.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Curry's
/
Hoofdgerechten
/
Vis
Land van herkomst
Thailand