Leg elk stukje kabeljauwfilet op een stuk zilverpapier van 30x30 cm.
Verdeel de uiringetjes gelijkmatig over de kabeljauwfilets.
Strooi de fijngehakte zongedroogde tomaatjes over de vis.
Voeg peper en zout naar smaak toe.
Verdeel de schijfjes knoflook over de filets en strooi er wat oregano over.
Besprenkel elke filet met 1 eetlepel olijfolie.
Vouw het zilverpapier goed dicht zodat er geen lucht uit kan ontsnappen en de vis goed stoomt.
Verhit de barbecue of voorverwarm de oven op 200 graden Celsius.
Leg de pakketjes gedurende 20 minuten op de barbecue of in de voorverwarmde oven.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een lichte witte wijn zoals een Pinot Grigio of een Sauvignon Blanc past goed bij de delicate en frisse smaken van de kabeljauwfilet in zilverpapierpakketjes.