Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kabeljauwfilet met rivierkreeftjes en kaassaus
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
Ingrediënten
▢
600
gram
kabeljauwfilet
▢
150
gram
rivierkreeftjes
▢
½
citroen
▢
2
bosuitjes
▢
1
rode peper
▢
2
tomaten
Instructies
Boen de citroen schoon en rasp de schil eraf.
Pers de citroen uit.
Spoel de filets af onder koud water en dep ze droog.
Wrijf ze in met 1 eetlepel citroensap, zout en peper.
Snij de bosuitjes in ringetjes, verwijder de zaadjes uit de peper en de tomaten.
Hak de peper fijn en snij de tomaten in blokjes.
Meng in een kom de rivierkreeftjes met de bosui, de tomaatblokjes, rode peper, limoenrasp, 1 eetlepel limoensap en zout en peper naar smaak.
Schep dit mengsel op de kabeljauwfilet. bak dit alles goudbruin in ruime boter.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met
kaassaus
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Frankrijk