Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kabeljauwpakketjes met witte wijnsaus
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Bakplaat
Ingrediënten
▢
1
kg
aardappels
kruimig
▢
2
schaaltjes
kabeljauwfilet
à ca. 250 g
▢
8
plakjes
ham
vleeswaar ca. 100 g
▢
3
eetlepel(s)
olijfolie
▢
1½
pak
spinazie à la crème
gesneden diepvries deelblokjes
▢
4
gedroogde tomaten in olie
potje à 180 g
▢
2
cups
vissaus witte wijn
à 150 g
Instructies
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
Aardappels schillen, halveren en wassen.
Aardappels in ca. 20 minuten gaarkoken.
Kabeljauw in 8 stukken verdelen en bestrooien met zout en peper.
Ham om kabeljauwstukken wikkelen.
Bakplaat met 1 eetlepel olie invetten.
Kabeljauwpakketjes op bakplaat leggen en besprenkelen met rest van olie.
Vis ca. 15 minuten in midden van oven bakken.
Spinazie bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Gedroogde tomaten in reepjes snijden en mengen met vissaus.
Vissaus bij vispakketjes scheppen en serveren met aardappels en spinazie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Varkensvlees
/
Vis
/
Vlees