Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Kaiserschmarrn 2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
80
gram
bloem
▢
¼
liter
melk
▢
2
eidooiers
▢
1
eetlepel
suiker
▢
3
eetlepels
in rum gewelde rozijnen
▢
2
eiwitten
▢
2
eetlepels
boter
▢
poedersuiker
Instructies
Roer een glad beslag van de bloem, de melk, de eierdooeiers, de suiker en de rozijnen.
Klop de eiwitten stijf en spatel ze luchtig door het beslag.
Smelt 1 eetlepel boter in een matig hete koekenpan, schep het beslag erbij en bak de pannenkoek aan beide kanten.
Trek de pannenkoek met 2 vorken in kleine stukjes.
Voeg de rest van de boter toe en laat nog 3 minuten bakken.
Bestooi met poedersuiker.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pannenkoeken
Land van herkomst
Zwitserland