Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kalkoenfilet tandoori
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
eetlepels
Kaasschaaf
mes
knoflookpers
grillpan
Ingrediënten
▢
6
eetlepel(s)
Griekse yoghurt
beker à 150 ml
▢
5
eetlepel(s)
Indiase kerriepasta Tandoori
pot à 312 g
▢
2
schaaltjes
kalkoenfilet
à ca. 200 g
▢
2
komkommers
▢
2
vleestomaten
▢
1
teentje
knoflook
▢
1
pak
naanbrood met knoflook en koriander
280 g
Instructies
Meng 3 eetlepels yoghurt door kerriepasta.
Kalkoenfilet in plakjes snijden en besmeren met kerriepastamengsel.
Afgedekt ca. 10 minuten laten marineren.
Komkommer wassen en met kaasschaaf in plakjes schaven.
Komkommer bestrooien met zout en peper.
Tomaten wassen en in vieren snijden, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in
reepjes snijden.
Tomaten en komkommer door elkaar scheppen.
Knoflook erboven uitpersen en rest van yoghurt erdoor scheppen.
Naanbrood verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
Grillpan verhitten en kalkoenfilet in ca. 5 minuten roosteren, halverwege keren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Kalkoenfilet serveren met naanbrood en salade
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Hoofdgerechten
/
Kalkoen
Land van herkomst
India