Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kapucijnerschotel met saucijsjes
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
braadpan
Ingrediënten
▢
4
eetlepel(s)
olijfolie traditioneel
▢
1
duopak krieltjes à 700 g
▢
4
saucijsjes
▢
½
struik bleekselderij
in dunne plakjes
▢
½
pot
pastasaus pikant à 620 g
▢
1
blik
kapucijners à 800 g
uitgelekt en afgespoeld
Instructies
Verhit de olie in een braadpan.
Bak de krieltjes al omscheppend ± 5 minuten.
Leg de saucijsjes tussen de aardappeltjes en braad ze rondom bruin aan.
Voeg de bleekselderij en de pastasaus toe en breng alles aan de kook.
Stoof het gerecht ± 10 min. op een laag vuur.
Spoel intussen de kapucijners in een zeef onder stromend water af.
Neem de saucijsjes uit de pan en schep de kapucijners door de groenten.
Snijd de saucijsjes in schuine plakken en schep ze erdoor.
Warm alles goed door.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Bestrooi met fijngehakte verse peterselie.
Wijnadvies:
rode wijn, Buzet
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Rundvlees