Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kerrie visschotel met mango
Snel te maken
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Magnetronschaal
theelepel
Ingrediënten
▢
300
g
snelkookrijst
▢
1
ui
▢
50
g
vloeibare margarine
▢
1
eetlepel(s)
kerriepoeder
▢
1
mespunt
gemberpoeder
▢
1
blik
kokosmelk
400 ml
▢
1
pak
koolvisfilet
diepvries, 400 g
▢
1
mango
▢
1
visbouillontablet
▢
1
zak
tuinerwten
diepvries 450 g
Instructies
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken.
Ui pellen en snipperen. In magnetronschaal (inhoud 1½ l) ui met margarine 1
minuut op vol vermogen (700 Watt) verhitten.
Kerrie, 1 theelepe zout, kokosmelk en gemberpoeder erdoor roeren.
Bevroren vis in saus leggen.
Schotel afgedekt 12 minuten op vol vermogen verhitten.
Mango schillen en vruchtvlees in stukken snijden.
Vis in stukken snijden.
Mangostukken en bouillontablet bij vis doen.
Geheel afgedekt 6 minuten op vol vermogen verhitten, af en toe omscheppen.
Intussen doperwten in 10 minuten gaarkoken.
Visschotel met zout en peper op smaak brengen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met rijst en doperwten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Hoofdgerechten
/
Vis