Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Instruction Images
Kleiner
Normaal
Groter
Kipfilet gevuld met pesto, kruidenkaas en tomaat
( Is voor twee personen en per gevulde kipfilet 7 punten per persoon)
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
airfryer
Ingrediënten
▢
2
kipfilet
▢
groene pesto
▢
2
kleine
tomaatjes
in plakjes gesneden
▢
2
eetlepel(s)
kruidenkaas light
▢
kipkruiden
▢
40
gram
bacon
broodbeleg, plakjes
▢
2
koffielepels
olijfolie
▢
100
ml
witte wijn
Instructies
Verwarm de airfryer voor op 180 graden.
Maak de pesto als je zelfgemaakte wilt. (zie recept pesto).
Snij de kipfilet in de helft in maar niet helemaal door en door.
Klap open en smeer in met de pesto en kruidenkaas en leg de plakjes tomaat erop.
Klap de kipfilet dicht.
Smeer de buitenkant van kip in met kip kruiden en omwikkel de kip met de bacon.
Zet wat cocktailprikkers rondom erin zodat de kip goed gesloten blijft.
Doe in een ovenvast schaaltje de 100 ml witte wijn en leg de filets daarin.
Besprenkel de bovenkant van de filets met een beetje olie en zet het bakje in de airfryer.
Zet 15 minuten in de voorverwarmde airfryer op 180 graden. (heb je geen airfryer, doe ze dan 25 minuten in een voorverwarmde oven)
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Airfryer
/
Gevogelte
/
Kip