Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kipfilet met romige paprika
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
zak
paprika's rood/groen/geel
▢
2
uien
▢
4
eetlepel(s)
olijfolie
▢
1
pakje aardappelpuree à la minute
3 zakjes a 60 g
▢
1
schaaltje kipfilet
ca. 350 g
▢
1
pakje kookroom
cuisine light, 250 ml
Instructies
Paprika schoonmaken en snipperen.
Uien pellen en snipperen.
In braadpan 2 el olie verhitten en uien fruiten.
Paprika toevoegen en 5 min. zachtjes meebakken.
Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
Kipfilet met zout en peper bestrooien.
In koekenpan rest van olie verhitten en kipfilet in 12 min. rondom bruin en gaar bakken.
Room bij paprika schenken, 5 min. verwarmen en met zout en peper op smaak brengen.
Kip in vier stukken verdelen en met romige paprika en puree serveren.
Voedingswaarden
Calories:
530
kcal
|
koolhydraten:
34
g
|
Protein:
27
g
|
Vet:
31
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Kip