Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Kleiner
Normaal
Groter
Kippenlevers met perzik
Snel te maken
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
vergiet
braadpan
mes
Ingrediënten
▢
1
pak
notenrijst
250 g
▢
1
schaaltje
kippenlevers
ca. 425 g
▢
2
uien
▢
1
groene paprika
▢
1
blik
halve perziken op sap
of verse perziken /a820 g
▢
50
g
boter
of margarine
▢
zeezout
fijn gemaken
▢
peper
Instructies
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
In andere pan kippenlevers ca. 1 minuut koken in ruim water.
Kippenlevers in vergiet afspoelen en laten uitlekken.
Uien pellen en snipperen.
Paprika wassen, schoonmaken en in stukjes snijden.
Perziken laten uitlekken.
In braadpan boter verhitten.
Hierin ui en paprika ca. 3 minuten bakken.
Kippenlevers toevoegen en meebakken.
Intussen perziken in vieren snijden.
Perziken toevoegen en ca. 2 minuten meeverwarmen.
Op smaak brengen met zeezout en peper.
Kippenleverschotel serveren met rijst.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Gevogelte
/
Hoofdgerechten
/
Kip