Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kippenragoût met dekseltje
snel te maken slank
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
ovenschaaltjes
Oven
Ingrediënten
▢
4
plakjes
bladerdeeg
diepvries pak à 10 plakjes
▢
2
eetlepel(s)
boter
of margarine
▢
1
bak
wortelrauwkost
150 g
▢
1
blik
kippenragoût
400 g
▢
zout
▢
peper
▢
½
ei
M
▢
2
eetlepel(s)
gemalen belegen kaas
zakje à 150 g
Instructies
Oven voorverwarmen op 225°C of gasovenstand 5.
Bladerdeeg laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing.
In braadpan boter verhitten.
Wortelrauwkost al omscheppend ca. 4 minuten bakken.
Ragoût toevoegen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Ragoût in ovenschaaltjes scheppen.
Afdekken met bladerdeegplakjes.
In midden van bladerdeeg opening maken.
Ei loskloppen.
Bladerdeeg bestrijken met ei en bestrooien met kaas.
Schaaltjes in midden van oven ca. 10 minuten bakken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Kip
/
Voorgerechten
Land van herkomst
Nederland