Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kiwi-kipsalade
Porties:
4
personen
Total time
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
Ingrediënten
▢
2
theelepels
peperkorrels
groene
▢
700
gram
kipfilet
▢
20
gram
boter
▢
1½
dl
mayonaise
▢
1½
dl
zure room
▢
1
eetlepel
citroensap
▢
5
kiwi's
▢
peper
▢
zout
▢
Worcestershiresaus
▢
bieslook
Instructies
Verwarm de boter in en koekenpan en bak de opengesneden kipfilets hierin aan beide zijden 5 minuten.
Bestrooi met zout en peper en laat afkoelen.
Spoel de groene peperkorrels in een zeef onder de koude kraan af, dep ze droog en hak ze fijn.
Roer de mayonaise los met de zure room, enkele druppels Worcestershiresaus, de groene peper en een snufje zout.
Schil de kiwi's en snijd ze in plakjes.
Snijd ook de afgekoelde kipfilet in plakjes en leg de kiwi en het kippenvlees afwisselend op een schaal.
Schenk de saus hierover en bestrooi met fijngeknipte bieslook.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Gevogelte
/
Kip
/
Salade