Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kleurrijke pasta salade
Porties:
4
personen
(exclusief afkoeltijd voor de pasta)
30
minuten
min
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pak
Alpro® soya Reepjes licht gekruid
▢
500
gr
pasta
bijvoorbeeld Farfalle
▢
2
rode paprika’s
in blokjes gesneden
▢
200
gr
doperwten
▢
¼
bosje
munt
▢
1
teen
knoflook
fijngehakt
▢
1
ui
fijngesnipperd
▢
Alpro® soya Bakken & Braden
▢
Sap van ½ citroen
▢
Peper en zout naar smaak
Instructies
Kook de pasta in ruim water volgens de instructies op de verpakking.
Laat deze vervolgens goed afkoelen.
Snijd de paprika’s in blokjes en hak de ui en knoflook fijn.
Verhit een scheut Alpro® soya Bakken & Braden in een pan en bak de knoflook en ui glazig.
Voeg de rode paprika toe en bak deze gedurende 5 minuten mee.
Voeg de doperwten en de Alpro® soya Reepjes Licht gekruid toe.
Laat het geheel 5 minuten sudderen.
Breng op smaak met peper, zout en het sap van een halve citroen.
Meng de groenten en reepjes met de afgekoelde pasta.
Voeg vlak voor het serveren de fijngehakte munt toe voor een frisse finishing touch.
Voedingswaarden
Calories:
350
kcal
|
koolhydraten:
60
g
|
Protein:
15
g
|
Vet:
5
g
|
Zout:
1.5
g
|
Sugar:
3
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Pasta
/
Salade
/
Vleesvervangers
Land van herkomst
Europa
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch