Steek uit de 4 plakjes bladerdeeg rondjes van ongeveer 7 cm.
Leg de plakken Gandaham op de bakplaat en plaats de bladerdeegrondjes erop.
Bak het bladerdeeg in het midden van de oven gedurende 10 minuten, of tot het goudbruin is.
Breek boven elk bladerdeegrondje 1 klein ei.
Bak de eieren in de oven nog 10 minuten, of tot het eiwit gestold is maar de dooier nog zacht.
Knip de tuinkers los.
Haal de bladerdeegpakketjes uit de oven, bestrooi met versgemalen peper en verdeel de tuinkers erover.
Serveer direct en geniet!
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Serveer met een frisse groene salade en een glas mousserende wijn.Wijnadvies:Deze knapperige bladerdeeghapjes passen goed bij een lichte, mousserende wijn zoals Prosecco. De frisheid van de wijn balanceert de rijke smaken en verfrist de smaakpapillen.