Verdeel de geitenkaasrol in 24 stukken en rol ze tot balletjes.
Leg de balletjes op een bord of dienblad en zet ze 20 minuten in de vriezer.
Doe de bloem, losgeklopte eieren en panko elk in aparte ondiepe kommen.
Haal elk balletje achtereenvolgens door de bloem, het ei en de panko.
Leg de gepaneerde geitenkaasballetjes in een enkele laag in het mandje van de airfryer (of op een bakplaat als je de oven gebruikt); doe dit indien nodig in porties.
Bespuit de balletjes met de bakspray.
Stel de airfryer in op 200 °C en de timer op 6 minuten.
De hapjes zijn klaar als ze goudbruin zijn, dit kan enkele minuten extra kosten.
Serveer de knapperige geitenkaasballetjes direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Deze knapperige geitenkaasballetjes passen perfect bij een fruitige rode wijn zoals een Pinot Noir. De lichte en fruitige tonen van de wijn vullen de romige geitenkaas aan, terwijl de zuren zorgen voor een verfrissende balans.