Vet twee bakplaten in of bekleed ze met bakpapier.
Klop de eiwitten met een elektrische mixer tot stijve, maar nog vochtige pieken.
Zeef de poedersuiker boven de eiwitten en spatel dit er voorzichtig doorheen.
Voeg de gemalen amandelen, vanille-extract en gemalen kokos toe aan het mengsel en spatel tot een plakkerig deeg.
Vorm met een lepel walnootgrote hoopjes deeg op de voorbereide bakplaten.
Zorg voor voldoende afstand tussen de koekjes.
Bak de koekjes 20-25 minuten in de voorverwarmde oven, tot ze goudbruin en knapperig zijn aan de buitenkant.
Laat de koekjes volledig afkoelen op een rooster.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Versier de afgekoelde koekjes met gesmolten pure chocolade voor een feestelijke afwerking.Wijnadvies:Combineer met een lichtzoete witte dessertwijn zoals een Muscat of een gekoelde Sauternes.