Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Knapperige Taugé Delight
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
g
verse taugé
▢
100
g
mager varkensvlees
in delicate stukjes gesneden
▢
250
g
gepelde garnalen
▢
1
theelepel
trassi
garnalenpasta
▢
1
theelepel
djahe
verse gember
▢
6
teentjes
knoflook
fijngesneden
▢
1
ui
gehalveerd en in dunne plakjes
▢
2
eetlepels
lichte sojasaus
▢
100
g
bieslook
grof gesneden
▢
½
eetlepel
Thaise vissaus
nam plah
▢
Versgemalen peper
naar smaak
Instructies
Bereid een smaakvolle boemboe door knoflook, trassi en djahe te fruiten in olie.
Voeg de gehalveerde ui toe en bak deze totdat ze zacht zijn.
Voeg vervolgens de garnalen en het varkensvlees toe.
Breng op smaak met versgemalen peper en Thaise vissaus.
Roerbak gedurende 1 minuut op hoog vuur en verlaag dan de temperatuur.
Voeg de taugé, lichte sojasaus en bieslook toe.
Roerbak het geheel gedurende 2 minuten.
Indien nodig, bind het gerecht lichtjes met een bindmiddel en serveer het gloeiend heet.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geniet van deze verleidelijke combinatie van texturen en smaken, geïnspireerd door de Thaise keuken!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Varkensvlees
Land van herkomst
Thailand