Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
personen
Kleiner
Normaal
Groter
Knoflookboontjes met sambalvis
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Wok
Ingrediënten
▢
½
zak
Conimex Chinese Eiermie
125 g
▢
300
g
sperzieboontjes
▢
2
witte visfilets
elk 125 g
▢
3
theelepels
Conimex Sambal Oelek
▢
25
g
bloem
▢
Wok Olie
▢
2
teentjes
knoflook
▢
6
eetlepels
Conimex Oestersaus
Instructies
Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking.
Maak de boontjes schoon en kook ze in ruim kokend water in ca. 3 minuten beetgaar.
Afgieten.
Wrijf de visfilets in met de sambal. Wentel ze door de bloem.
Verhit een flinke laag olie in een koekenpan.
Bak de filets in ca. 5 minuten aan beide kanten goudbruin.
Haal ze uit de pan en laat ze op keukenpapier goed uitlekken.
Pel en snijd ondertussen de knoflook in plakjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de knoflook en de boontjes ca. 3 minuten.
Voeg de oestersaus toe en warm goed door.
Verdeel de warme mie over de borden, leg de visfilets erop en geef de knoflookboontjes erbij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Vis
Land van herkomst
Oosters
Jaargetijde:
Snel te maken