Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Knoflookspaghetti met rucola en noten
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
braadpan
magnetron
Ingrediënten
▢
300
g
spaghetti
▢
150
g
walnoten
▢
2
schaaltjes
Italiaanse stoomgroentemix
diepvries, à 300 g
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie
▢
4
theelepel
knoflook
op olijfoliebasis, pot à 135 g
▢
1
zakje
rucolasla
75 g
Instructies
Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing koken.
Walnoten hakken.
Stoomgroenten na elkaar in 5 minuten in magnetron, op hoogste stand, verwarmen.
In braadpan olie verwarmen en hierin knoflook 2 minuten zacht verhitten.
Knoflookolie door spaghetti scheppen.
Rucola en noten erdoor scheppen en met zout en peper op smaak brengen.
Spaghetti over 4 borden verdelen en stoomgroente erop scheppen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met een pittige geraspte kaas.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Pasta
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch