Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kokos-Rozijnen Bananenbrood uit de Airfryer
Geniet van dit heerlijke kokos-rozijnen bananenbrood, gemaakt met oliebollenmix en eenvoudig gebakken in de airfryer. Perfect voor een zoete traktatie!
Porties:
2
broden
(inclusief rijzen en bakken)
1
uur
uur
15
minuten
min
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
kom
maatbeker
Mixer of garde
2 ingevette (aluminium) bakblikken
Spatel
Ingrediënten
▢
1
pak
oliebollenmix
▢
500
ml
handwarm water
▢
2
bananen
in plakjes
▢
150
g
gewelde rozijnen
▢
100
g
kokos
▢
3
tl
kaneel
▢
1
tl
bakpoeder
▢
5
zakjes
vanillesuiker
Instructies
Meng de oliebollenmix met 500 ml handwarm water in een kom.
Voeg de rozijnen, kokos, kaneel, bakpoeder en vanillesuiker toe aan het beslag en meng goed door.
Laat het deeg 45 minuten rijzen op een warme plek, afgedekt met een schone theedoek.
Verdeel het gerezen deeg over 2 ingevette bakblikken.
Steek de plakjes banaan in het deeg, zodat ze gelijkmatig verdeeld zijn.
Verwarm de airfryer voor op 180°C.
Bak de broden in de airfryer gedurende 20 minuten op 180°C tot ze goudbruin en gaar zijn.
Haal de broden uit de airfryer en laat ze afkoelen op een rooster voordat je ze aansnijdt.
Voedingswaarden
Serving:
2
sneetje
|
Calories:
250
kcal
|
koolhydraten:
45
g
|
Protein:
4
g
|
Vet:
6
g
|
Zout:
0.5
g
|
Sugar:
15
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Airfryer
/
Brood
/
Gebak