Kneed een soepel deeg van rijstemeel of -bloem, witbroodmix, suiker en 1½ dl kokosmelk.
Dek het deeg af met folie en laat het een nacht rusten.
Voeg de volgende dag 4 dl kokosmelk toe en kneed opnieuw tot een soepel deeg.
Laat het deeg 2 uur rusten en roer daarna goed door.
Verhit een beetje olie in de wok.
Schenk een kleine opscheplepel beslag in de wok en draai direct rond zodat een rand van circa 4 cm wordt bedekt.
Laat het overige beslag terugvloeien naar de bodem.
Plaats een deksel op de wok en bak de pannenkoek op laag vuur lichtgoudbruin.
Maak de rand los met een spatel en wip de pannenkoek uit de pan.
Laat uitlekken op keukenpapier.
Maak een salade van papaya, banaan, mango, citroensap en rietsuiker.
Serveer de salade op de pannenkoeken.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip: Bestrooi met een snufje geraspte kokos of verse munt voor een tropisch accent.Wijnadvies: Serveer met een lichtzoete Riesling of een mousserende wijn met een fruitig karakter.