Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Komkommerrolletjes met garnalen
Porties:
10
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Kaasschaaf
of
mandoline
Fijne rasp
Ingrediënten
▢
1
komkommer
▢
1
bakje roomkaas naturel a 185 gr
▢
100
gram
garnalen
▢
verse
koriander
▢
1
rode paprika
in dunne reepjes
▢
1
eetlepel
honing
▢
1
limoen
▢
peper en zout
Instructies
Snijd de komkommer over de lengte in dunne plakken met kaasschaaf of mandoline.
Dep de komkommer droog met een keukenpapiertje.
Besmeer een zijde met wat roomkaas en bestrooi met peper en zout.
Leg een paar reepjes paprika, een garnaal aan een zijde en een paar blaadjes koriander.
Rol de komkommer strak op.
Rasp de limoen en pers uit.
Schep de honing door de limoenrasp en sap.
Zet de komkommer rolletjes met de garnaal naar boven op een bordje.
Druppel er wat van het limoen honing mengsel over.
Steek de rolletjes eventueel vast een prikker.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
/
Voorgerechten
/
Zeevruchten