Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Konijn in mosterdsaus van Astrid Veltman
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
konijn
van 1-1½ kg
▢
zout
▢
peper
▢
50
gr
boter
▢
2
eetlepels
mosterd
▢
2
dl
kippenbouillon
▢
2
dl
slagroom
▢
1
eetlepel
grove mosterd
▢
2
eetlepels
selderij
fijngesneden
Instructies
Wrijf 1 in stukjes snijden konijn van 1-1½ kg met zout en peper in en bak hem in 50 gr boter in ± 8 minuten rondom bruin.
Voeg 2 eetlepels mosterd en 2 dl kippenbouillon toe.
Stoof het konijn afgedekt ± 45 minuten en keer de stukken regelmatig.
Schenk er 2 dl slagroom bij en stoof nog ± 10 minuten tot de saus licht is gebonden.
Roer 1 eetlepel grove mosterd, zout, peper en 2 eetlepels fijngesneden selderij door de saus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Wild
Land van herkomst
België